dimecres, 19 de desembre del 2012

Cap a Barcelona!


Demà baixem a Barcelona amb els gossos. I ho fem per la darrera vegada!

Quina penaaaaa!!! Segur que trobaran moooolt a faltar el parc, la Stefania... Però allà a Sant Esteve també estan molt i molt bé, o sigui que no es poden queixar!

Vaig una mica de bòlid organitzant les coses que hem de baixar i preparant el sopar, que ve la profe d'italià a sopar. O sigui que quan tingui una estona ja posaré en clar les emocions del moment, que són moltes.

Ara com ara us deixo dos videos de la darrera classe que varem fer ahir.

Aquí teniu la Lluna buscant trossets de pernil entre la neu. Un fenòmen, oi? Malgrat el fred i les distraccions (passa un cotxe de policia, la lligo...) ella no perd la concentració. I ho fa tot deslligada!



Aquest és el Rodri superant un obstacle: tenia una por terrible a enfilar-se al banc perquè és una mica estret i relliscava, però al final ho va aconseguir. Molt bé també el Rodri!!!



La propera vegada que escrigui serà des de Sant Esteve de Palautordera.

Fins aviat!!!

dilluns, 17 de desembre del 2012

La neu al parc de Monza


Ahir al matí varem anar a passejar al parc amb l’Eva, una amiga catalana que viu aquí i té tres gossos. El parc està encara nevadíssim, tot i que avui ja comença a desfer-se la neu. De fet, al matí plovisquejava una mica.

Mireu quines fotos més xules va fer el Jordi:






Quin fred, oi? La Lluna la pobre no va disfrutar massa, perquè a ella no li agrada mullar-se les potetes, però és que si marxem tots i la deixem tampoc li agrada!

El rotllo és que fa dies que no veiem el sol i això és una mica pesat. A les fotos es veu la boira que hi havia ahir, que és la mateixa que hi ha avui més o menys.

Almenys n’hi ha un que s’ho passa genial! El Rodri, que està disfrutant molt amb la neu. Ahir durant la passejada varem trobar la Stefania i el Luca amb les gossetes. Vaig filmar una miqueta:



Us heu fixat en el Rodri i la Nabu?? Concretament, en com el Rodri olora la Nabu?? Efectivament, està en zel! Quina llàstima que hagi passat ara, perquè això vol dir que ja no es poden veure. Seria massa perillós (No sé si m'enteneu...je, je...)!

divendres, 14 de desembre del 2012

La neu!


Doncs ha caigut una nevada espectacular!

Ha nevat tota la nit i una bona part del dia. Està tot preciós.

Tot i que no he pogut anar al parc perquè la rampa del pàrquing estava tant nevada que on he pogut pujar-la amb el cotxe), he tret a passejar el Rodri a un parc que tenim a prop. L’he filmat una mica.




Li encanta la neu!

Llàstima de no haver pogut anar al parc amb la Ste i la colla pessigolla! S'ho hagués passat genial.

Potser ens veiem diumenge. I si no, dilluns segur que encara hi haurà neu!

dijous, 13 de desembre del 2012

Dies de fred i rutina...


Aquests darrers dies, tot i que fa un sol esplèndid, no pugem dels 3 graus positius. Quin pal, tant de fred tant de temps!

A Monza encara queda una mica de neu pels carrers i parcs. Amb aquestes temperatures no hi ha manera que es fongui!

Avui quan hem acabat de fer footing pel parc m’he enfilat al cotxe i el termòmetre marcava -2ºC. I pensar que a mitja cursa el Rodri s’ha banyat al riu! Quin freeeeed!!!

L’altra, tot i el fred i la neu, vam fer classe  i la pobre Lluna, que disfruta molt a les classes, s’asseia fins i tot a sobre de la neu.



I que consti que jo no la feia seure! Era ella que quan jo feia seure al Rodri seia ella. Perquè com es pot veure a la foto, mentre jo treballo el Rodri la Lluna s'està amb la Ste.

És que sembla increïble com li agrada treballar, a la Lluna. És una passada.

Per compensar, i perquè no penseu que sep¡mpre va morta de fred, aquí la teniu en tot el seu esplendor al mig del parc.




Guapíssima amb el seu abriguet de llana!

dissabte, 8 de desembre del 2012

La neu!!


Ahir per la tarda, mentre passejàvem per Milà amb els nens (han vingut de visita!) va començar a nevar! Que xulo! Però quin fred! Jo patia una mica per la Lluna, perquè els havíem deixat al jardí (això si, amb abriguet posat, la Lluna). Però quan vam tornar els vaig cridar i van sortir de la caseta de fusta ben secs i calentets. Que guapos!!!

Avui els he portat en un parc que hi ha aquí a prop o puc deixar lliure el Rodri i s’ho ha passat pipa! Em sembla que és la primera vegada que veu la neu, almenys tanta junta (No sé si l’hivern passat va nevar a Vallgorguina, però ell era molt petitó).

Total, que s’ho ha passat molt bé. He filmat una miqueta de la passejada. Aquí ho teniu.




A la Lluna no la deixo lliure perquè el parc té vàries portes obertes i a ella li agrada massa explorar. Però a ell si, perquè no s'allunya massa.




dimarts, 4 de desembre del 2012

El Rodri es diverteix.

Brrr... Ha començat el fred! Quina mandraaa!

Apart d’això, tot genial! Mireu com va evolucionant el Rodri! Guapo, no??



Ja tenim l’alta, tot i que encara té algun punt que li ha d’anar caient, Però almenys no es grata gens l’ull esquerra, que li molestava tant. Estic molt contenta!

I ell també! Mireu que bé s’ho passa al parc!



Ara, com que he acabat les classes, hi vaig cada matí amb la Ste i gairebé cada tarda, o sigui que no es poden queixar gens!

Per als dies de pluja li he comprat un impermeable, al Rodri (La Lluna ja en tenia). Mireu que xulo!



(Aquí encara portava la campana). El cobreix molt bé. No és que li molesti la pluja, a ell. Sóc més aviat jo, que no vull que arribi a casa xop.

És que la pluja no és excusa per no treure els gossos a passejar! Només cal equipar-los (a ells) i -nos (a nosaltres) bé. I treure'ns la mandra de sobre!!!